Κονιόρδου: Γιατί έγινα υπουργός -Δεν με εξέπληξε η πρόταση

Η πρόταση για το υπουργείο Πολιτισμού της έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο πριν από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Αλλά η Λυδία Κονιόρδου δήλωσε ότι δεν την εξέπληξε.

Στο ερώτημα γιατί έγινε υπουργός, σε συνέντευξη στο «Βήμα» απάντησε ότι δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες. «Δεν είμαι πολιτικός και όποτε έχω στηρίξει κάτι το κάνω γιατί πιστεύω ότι η συστράτευσή μου υπηρετεί έναν σκοπό, όχι τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

«Οπως έκανα παλιότερα με του Οικολόγους, για να μπουν στη Βουλή. Εφόσον μου ζητήθηκε, δεν είχα το δικαίωμα να αρνηθώ», πρόσθεσε η κ. Κονιόρδου.

Τόνισε όμως ότι δεν επεδίωξε την υπουργοποίησή της, ούτε ήταν κάτι που προετοιμάστηκε. «Αισθάνθηκα όμως έτοιμη. Δεν δίστασα. Ο χρόνος θα δείξει», τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως και τόσο πολλά τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τις τελευταίες δεκαετίες.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!