Οι υπουργοί που έμειναν εκτός νέας κυβέρνησης

Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος με το πιο τρανταχτό αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος δεν δέχθηκε την μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας και έτσι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

Όμως υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, κάποιοι από οποίους σήκωσαν το βάρος της διαπραγμάτευσης, αλλά έμειναν τελικά εκτός κυβέρνησης. Ένας από αυτούς ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Την στάση του απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές για τις ιδιωτικοποιήσεις πλήρωσε και ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο κ. Δρίτσας παρότι ήταν υπουργός Ναυτιλίας ήταν κατά της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών.

Εκτός κυβέρνησης έμειναν επι της ουσίας όλη η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αφού δεν επανυπουργοποιήθηκαν η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Θεοδοσης Πελεγρίνης. Εκτός έμειναν επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Αριστείδης Μπαλτάς, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Μάρκος Μπόλαρης.
newsit


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!