Σάββας Αναστασιάδης:Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οδήγησαν τη Χώρα πίσω στα ελλείμματα.

 
Θεσσαλονίκη  17  Νοεμβρίου 2016 
          
                        
                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σάββας Αναστασιάδης:Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οδήγησαν τη Χώρα  πίσω στα ελλείμματα. 

 

 

Έντονη  επίθεση Αναστασιάδη σε Τσίπρα στην εισήγησή του, κατά τη συζήτηση επί του Απολογισμού και Ισολογισμού του κράτους, οικονομικού έτους 2014, στην Ολομέλεια της Βουλής(16.11.2016)


«Το 2014 σηματοδότησε την σταθεροποίηση και την επιστροφή της οικονομικής δραστηριότητας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Για πρώτη φορά μετά το 2008, καταγράφεται θετικός ρυθμός ανάπτυξης (0,4%)»,τόνισε ο Βουλευτής  Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου , στην Ολομέλεια της Βουλής , κατά τη συζήτηση επί του Απολογισμού και Ισολογισμού του κράτους, οικονομικού έτους 2014, από τη θέση του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας.
 Ο κ. Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι, αυτή την πορεία ανέκοψαν  ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΕΛ. και εξήγησε: «Οι εκβιαστικές και αχρείαστες εκλογές που προκάλεσε ο κ. Τσίπρας  χρησιμοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι υπερβολικές  και απραγματοποίητες υποσχέσεις στον Ελληνικό λαό και οι επικίνδυνα άστοχοι χειρισμοί της κυβέρνησής του, οδήγησαν τα πράγματα εκτός τροχιάς. Την οδήγησαν πίσω στα ελλείμματα.  
Συμπληρώνοντας, «Η χώρα μας, κατά τη διετία 2015-2016, όχι μόνο έχασε δυο χρόνια, αλλά χρεώθηκε πολλά επιπλέον δισεκατομμύρια με τους άστοχους χειρισμούς της κυβέρνησης, κυρίως,  κατά την τραγική περίοδο διαπραγματεύσεων του 2015. Η επιβολή των capital controls επισφράγισε την καταστροφική πολιτική της περιόδου εκείνης».
Καταλήγοντας ο κ. Αναστασιάδης είπε: « Σήμερα μετά από δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο λαός αναπολεί εκείνη την περίοδο. Δείξτε μου έναν Έλληνα που να πιστεύει ότι τα πράγματα είναι σήμερα καλύτερα σε σχέση με το 2014. Δεν υπάρχει ούτε και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ»
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!