Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Τι εντυπωσίασε τον φωτογράφο του Ομπάμα στην Ελλάδα-Σε τι δεν αντιστάθηκε!

​Εκτός από τους εκατοντάδες Αμερικανούς πράκτορες και τους ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες της ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα, υπάρχει άλλος ένας άνδρας ο οποίος είναι η «σκιά» του Αμερικανού Προέδρου.

Πρόκειται για τον Pete Souza, επικεφαλής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου, ο οποίος ακολούθησε τον Ομπάμα στην Αθήνα, στην τελευταία του περιοδεία στην Ευρώπη με την ιδιότητα του «Πλανητάρχη».

φωτ1.jpg
Και φυσικά ο Pete Souza δεν κατάφερε να αντισταθεί στα κλικ, καθώς με το iPhone του ανέβασε δυο φωτογραφίες από την άφιξη του στην Αθήνα, τις οποίες στη συνέχεια δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έχει μισό εκατομμύριο followers.

φωτ2.jpg
Δοκιμάζοντας τις δυνατότητες της ενσωματωμένης φωτογραφικής μηχανής, ο Souza «έπαιξε» με τους εύζωνες:

«Ενδιαφέρουσα σύγκριση με iPhone. Tο ένα καρέ είναι με τη λειτουργία βάθους πεδίου και το άλλο είναι νορμάλ» έγραψε στο Instagram του, όπου ανέβασε και μια άλλη φώτο, με το Κόκκινο Χαλί που στρώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξη του Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς που ξετρέλαναν τον Ομπάμα! Τι συμβολίζει η στολή τους-ΦΩΤΟ


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας