Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Σήμερα η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου στην Πάτρα – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

​Πλήθος κόσμου συρρέει στο Α΄ Νεκροταφείο Πατρών, όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου για το ύστατο «χαίρε» σε έναν μεγάλο άνδρα της πολιτικής ζωής του τόπου, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η ταφή του.

ktaevmbrvq58355f63b656c.jpg

Όπως αναφέρει το The Best στη μνήμη του εκλιπόντος θα τελεστεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει η ταφή του στον οικογενειακό τάφο.

Η οικογένειά του αντί στεφάνου επιθυμεί τα χρήματα να διατεθούν ως δωρεά στο Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης στη μνήμη του.

jgzdkqisrt58355f5987bb4.jpg

Η Εξόδιο Ακολουθία τελέστηκε την Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη.

Εκεί, για να αποτίσουν τιμή σε έναν από τους δημοφιλέστερους Προέδρους της Δημοκρατίας ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, οι αρχηγοί των κομμάτων, πολιτικοί, διανοούμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος πολιτών.

mzxqhkmhjb58355f6aec261.jpg

Στο προαύλιο του ναού απέδωσε τιμές το άγημα της Προεδρικής Φρουράς, ενώ ερρίφθησαν 21 κανονιοβολισμοί από τον Λυκαβηττό.

dxnzgipmbr58355f7f2953c.jpg

Τέλος, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη μέχρι και σήμερα, ημέρα της ταφής του, θα τηρηθεί δημόσιο πένθος και οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες.

ysltwvfsbu58355f74e1dee.jpg
Διαβάστε επίσης:

Το star.gr αποχαιρετά έναν σπουδαίο Πρόεδρο – Στερνό αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο

ΔΕΙΤΕ στο star.gr: O Αλέξης Τσίπρας στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου

Παυλόπουλος: Αφήνει μεγάλο κενό στην πολιτική ζωή του τόπου ο Κωστής Στεφανόπουλος

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ επεισόδιο με άνδρα στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου - ΦΩΤΟ

«Αντίο μπαμπά, αντίο παππού»-Παιδιά και εγγόνια αποχαιρέτησαν τον Κωστή Στεφανόπουλο


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας