Ευκαρπία: Σημαντική εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς - Συνεργασία σχολείου και γονιών στην προοπτική παροχής καλύτερου εκπαιδευτικού έργου




Μια πολύ σημαντική εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο  Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 από τις 17:30 μέχρι τις 20:00, στον χώρο εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Ευκαρπίας,  με θέμα :
¨Μιλώντας με γονείς και μαθητές για το μέλλον. Πόσο και πώς εμπλέκονται οι γονείς στη σχολική ζωή των παιδιών τους ; Συνεργασία σχολείου και γονέων στην προοπτική παροχής καλύτερου εκπαιδευτικού έργου. ¨
Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Παπαγεωργάκης Παναγιώτης (Παρακάτω στην πρόσκληση αναφέρεται αναλυτικά ποιος είναι)
Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον θέμα με το μαθητή στο επίκεντρο, που εστιάζει στο ρόλο γονιών και δασκάλων στη διαδικασία μάθησης των παιδιών - μαθητών.
Μια αξιέπαινη προσπάθεια από την πλευρά των διοργανωτών, μιας και καλό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις - διαλέξεις για την καλύτερη ενημέρωση των γονιών και πως μπορεί να υπάρξει η επιθυμητή συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.


Αναλυτικά η πρόσκληση που απευθύνουν :
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, συνδιοργανώνουν ΔΙΑΛΕΞΗ με θέμα :
 Μιλώντας με γονείς και μαθητές για το μέλλον.

Πόσο και πώς εμπλέκονται οι γονείς στη σχολική ζωή των παιδιών τους ; Συνεργασία σχολείου και γονέων στην προοπτική παροχής καλύτερου εκπαιδευτικού έργου.



Παρουσίαση θέματος : Δρ. Παπαγεωργάκης Παναγιώτης
(Τέως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, Καθηγητής στο Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Διδάσκων στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, Επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ)



Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17.30 – 20.00.

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας.



Ευελπιστούμε στην συμμετοχή όλων σας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας

6973935001 Μιχάλης Σπάσος, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων
6937356383 Αλέξανδρος Φιλιππίδης, Διευθυντής 1ου Δημοτικού Σχολείου
2310680250 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!