ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Για πιο ποδόσφαιρο μιλάμε με εμπρησμούς και βόμβες"

Το νέο περιστατικό βίας, έστω και αν δεν σημειώθηκε στον ελλαδικό χώρο, αλλά στην Κύπρο και αφορά τον διαχειριστή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Το τριφύλλι τοποθετήθηκε επίσημα και ανέφερε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν οι εμπρησμοί, οι βόμβες και οι ξυλοδαρμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με τους πράσινους μάλιστα η ανομία εδώ έξι χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να μην μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτά τα γεγονότα και να ακολουθήσει η κάθαρση.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Μπίκα που η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε και τις απειλές κατά της οικογένειας Τσαχειλίδη, ένα ακόμα περιστατικό βίας, που δεν αφορά στον ελλαδικό χώρο όμως αφορά στον σημερινό διαχειριστή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επιβαρύνει περαιτέρω το κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο στην Ελλάδα από το καθεστώς ανομίας, έχει υποστεί αθλητική και οικονομική ζημία λόγω της ανυποχώρητης στάσης του, έχει αποκαλύψει με κόστος για την ομάδα αλλά και του προέδρου της προσωπικά τη δράση μιας εγκληματικής συμμορίας που λυμαίνεται το άθλημα και έχει ενθαρρύνει έμπρακτα την εμπλοκή FIFA και UEFA μήπως και σταματήσει ο κατήφορος, οφείλει να επισημάνει τα εξής:

Εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια εκκρεμούν υποθέσεις ποδοσφαιρικής διαφθοράς σε διάφορα εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία με πληθώρα στοιχείων και περιστατικών που δείχνουν ότι είναι υπαρκτή η δράση εγκληματικών συμμοριών στο χώρο. Όμως, με τρόπο ακατανόητο τα στοιχεία αυτά δεν αξιοποιούνται επαρκώς.

Όσο η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη δεν οδηγούν το ποδοσφαιρικό δράμα που ζούμε σε οριστική κάθαρση, όσο οι υπόδικοι και εν δυνάμει υπόδικοι δεν οδηγούνται στο ακροατήριο ώστε να αποδοθούν καθαροί στην κοινωνία ή να τιμωρηθούν, όσο εμπλεκόμενα σωματεία συνεχίζουν να προστατεύονται από όλους, όσο το καθεστώς ανομίας γίνεται τρέχουσα πραγματικότητα, τόσο το τέλος είναι κοντά.

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε πια με εκβιασμούς, εμπρησμούς, βόμβες, ξυλοδαρμούς, απειλές κατά δημοσιογράφων, ΜΜΕ και όποιου άλλου τολμάει να πει την αλήθεια.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Διερευνώνται όλα τα δεδομένα για τα κίνητρα της επίθεσης"
Έκρηξη σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη στη Λεμεσό!  

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!