Ντροπή: Υψωσαν σημαία της Χούντας στην Ειδομένη

Μετά την εκκένωση του καταυλισμού της Ειδομένης, της περιοχής που έγινε το επίκεντρο όλου του πλανήτη από το δράμα που έζησαν οι μετανάστες, έχει πλέον άλλη εικόνα και αυτή δεν είναι καθόλου καλή και μάλιστα είναι άκρως επικίνδυνη και εφιαλτική.

Σύμφωνα με το dailythess.gr που ανέδειξε το θέμα το χωριό σύμβολο του προσφυγικού δράματος δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον τη γνωστή εικόνα και το μόνο που έχει μείνει είναι οι συρμάτινοι φράκτες.

Αυτό όμως που προκαλεί κυριολεκτικά ανατριχίλα είναι το γεγονός πως μετά την εκκένωση της Ειδομένης κάποιοι λάτρεις των φαντασμάτων του παρελθόντος, σήκωσαν σημαίες της χούντας. Η σημαία γράφει: "Ζήτω η 21η Απριλίου και βρίσκεται στα δύο πρώτα σπίτια, όταν κάποιος μπαίνει στην Ειδομένη.

Όπως αναφέρει το τοπικό site dailythess ο δήμαρχος πιθανότατα δεν έχει δει τις σημαίες και σημειώνει πως ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι εκλεγμένος με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη το 2010 και εν συνεχεία στήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος μάλιστα φέρεται να κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για ιδεοληπτικές αγκυλώσεις σχετικά με το προσφυγικό, μιλώντας στην 6η ετήσια συνδιάσκεψη της ελληνογερμανικής συνέλευσης.

Το τοπικό site αναφέρει πως ο κάτοικος ο οποίος στο σπίτι του έχει βάλει τη σημαία της Χούντας φέρεται ως μέλος του τοπικού συμβουλίου της Ειδομένης και εκλεγμένος με συνδυασμό υποψηφίας δημάρχου προερχόμενης από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: dailythess.gr


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!