Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επιχορηγεί το Δήμο Παύλου Μελά για τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επιχορηγεί το Δήμο Παύλου Μελά για τα προγράμματα  Κοινωφελούς Εργασίας

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00, στο Κατάστημα Θεσσαλονίκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Ράνιας Αντωνοπούλου, υπογράφηκε η σύμβαση σύστασης του ειδικού καταπιστευτικού λογαριασμού μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη, και του Δήμου Παύλου Μελά, που εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη, ως δικαιούχου στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)».
Μέσω αυτού του λογαριασμού, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα επιχορηγήσει τον Δήμο Παύλου Μελά με το σύνολο ή μέρος του κόστους των υλικών ή υπηρεσιών που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση των ενταγμένων στο ως άνω πρόγραμμα έργων, στα οποία θα απασχοληθούν οι ωφελούμενοι του προγράμματος.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Παύλου Μελά θα απασχολήσει 797 ανέργους λαμβάνοντας επιχορήγηση  από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 240.136,10 ευρώ.
Κατ΄ αυτό τον τρόπο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αρωγός επί σειρά ετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβεβαιώνει, στις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία και ιδιαίτερα οι περιοχές με αυξημένη ανεργία, τον ρόλο του ως κρίσιμου χρηματοδοτικού μοχλού ανάπτυξης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αλλά και στήριξης των πολιτικών για την οικονομική ανάκαμψη και την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλο


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!