Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Εκλογές εδώ και τώρα, γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο

Ειδήσεις | Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα εκλογικής εγρήγορσης και ετοιμότητας έστειλε σήμερα, Τετάρτη (23/11/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή.

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η… ιδέα (που δυστυχώς έκανε και πράξη) ενός Σαουδάραβα να βγάλει βόλτα την… τίγρη…
Μάλιστα ο άντρας της, την παρότρυνε να τα βγάλει όλα!
Χριστούγεννα 2016: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τη φωταγώγηση της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων.
Εφιαλτικές μνήμες από τον καταστροφικό σεισμό του 2011 ξύπνησε στην Ιαπωνία ο ισχυρός σεισμός 7,3 Ρίχτερ που συγκλόνισε χθες αργά…
Η ιστορία που προηγήθηκε πριν το δημόσιο μαλλιοτράβηγμα σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μεταξύ Σπυροπούλου και Κοτσοβού είναι αρκετά πικάντικο.
Η Αθηνά Παντελίδου δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Παντελή, που εάν σήμερα ζούσε θα είχε…
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter έκλεισε προσωρινά χθες Τρίτη (22/11) τον λογαριασμό του επικεφαλής και ιδρυτή του Τζακ Ντόρσεϊ εξαιτίας ενός…
Αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή και να δείξει τις ουλές από την διπλή μαστεκτομή που έκανε προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα…

«Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πλειοψηφικό σήμερα, όχι γιατί το θέλουμε εμείς, αλλά γιατί η κοινωνία δεν αντέχει μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Η τάση για πολιτική αλλαγή αποτυπώνεται ξεκάθαρα. Το τελευταίο διάστημα η ΝΔ έχει πετύχει μία σειρά από μικρές και μεγάλες νίκες», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας ότι εμπόδισαν την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ακύρωσαν το νόμο Παππά και πέτυχαν μεγαλύτερο αριθμό αδειών και έλεγχο της διαδικασίας της αδειοδότησης από ένα αναβαθμισμένο ΕΣΡ.

«Την ίδια ώρα, όπου γίνονται εκλογές σε επιμελητήρια, επαγγελματικές οργανώσεις, οι δυνάμεις της ΝΔ επικρατούν, ενώ της κυβέρνησης καταποντίζονται. Αυτό είναι προάγγελος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα γίνει στις εκλογές», σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, με αναφορά στον Κωστή Στεφανόπουλο, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ λαϊκιστής και απεχθανόταν τη δημαγωγία.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που o Κωστής Στεφανόπουλος αποτελεί μέρος της παράταξής μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τα εθνικά θέματα

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις διεθνείς εξελίξεις, εκφράζοντας την ανησυχία για το σκηνικό που διαγράφεται, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. «Οι συνομιλίες για το Κυπριακό έχουν εντατικοποιηθεί, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες του προέδρου Αναστασιάδη, αλλά αξιολογούμε με ανησυχία τα βήματα υπαναχώρησης της άλλης πλευράς», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Και πρόσθεσε: «Η Τουρκία είναι απρόβλεπτη, οι δηλώσεις Ερντογάν αμφισβητούν το διεθνές συμβατικό θεμέλιο, τη συνθήκη της Λοζάνης. Είναι απαράδεκτες τοποθετήσεις που προσθέτουν μία ακόμη εστία ανησυχίας στην περιοχή. Η Αλβανία βάζει στο τραπέζι το σύνολο των θεμάτων. Η συμφωνία για το προσφυγικό κρέμεται από μία κλωστή. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Ελλάδα βρίσκεται στο περιθώριο, η κυβέρνηση δεν έχει ξεκάθαρη εθνική στρατηγική. Στο οικονομικό δεν είμαστε μέρος καμίας λύσης, η διεθνής κοινότητα μάς αντιμετωπίζει, στην καλύτερη περίπτωση, με συμπόνια και οίκτο, αυτό όμως δεν αρκεί για την προάσπιση των συμφερόντων μας. Η σύσκεψη στο Βερολίνο, -Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία - δείχνει ότι κάποιοι θέλουν να αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς. Αν δεν είχαμε τη θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ατμομηχανή ανάπτυξης».

Κλείνοντας, είπε ότι στη ΝΔ έπεσε ο κλήρος να εκφράσει το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής. «Δεν είμαστε μπροστά επειδή χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε μπροστά γιατί κερδίζουμε εμείς, ο κόσμος μας ακούει, εκφράζουμε ένα νέο πατριωτικό κίνημα βασισμένο στις δυνάμεις της αλήθειας, μία πλατιά πανστρατιά που θα υπερβεί παραδοσιακές γραμμές».

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για το βρώμικο σχέδιο εξόντωσης σε βάρος της Ελλάδας


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!