Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θράκη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή, στις 8:05, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον χώρο του λιμανιού της πόλης, όπου θα επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισής του και τα υπό εξέλιξη έργα για τον αγωγό TAP.

Στις 11:00 θα βρεθεί στον μειονοτικό οικισμό της Φιλλύρας, στον νομό Ροδόπης, όπου είναι η έδρα του δήμου Αρριανών. Μισή ώρα αργότερα θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, προκειμένου να επισκεφθεί αρχικά το μειονοτικό Γυμνάσιο Ξάνθης και στην συνέχεια, στις 13:30, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά».

Στις 14:00, ο κ. Τσίπρας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων της Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή, και στις 18:00 θα εγκαινιάσει την 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη», στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Σημειώνεται, ότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός εγκαινιάζει τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία έχει ως φορέα διοργάνωσης τη ΔΕΘ-HELEXPO.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Θράκη θα ολοκληρωθεί στις 19:30, με την εκφώνηση πολιτικής ομιλίας στο ξενοδοχείο Arcadia, στην Κομοτηνή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!