Βίτσας: Να σωπάσουν όσοι μιλούν για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας

«Καλύτερα να σωπάσουν αυτοί οι οποίοι δεν ανακαλούν στη μνήμη τους τα ιστορικά γεγονότα και, πολύ περισσότερο, μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας, που έχει αποδείξει με αγώνα και με θυσία ότι έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα περιφρουρήσει» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των προέδρων της Τουρκίας και της Αλβανίας.

Ο κ. Βίτσας έκανε τη δήλωση στην ΕΡΤ από το Χαϊδάρι, όπου πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Τιμής: Μπλοκ 15».

Παράλληλα, διεμήνυσε ότι «κανείς να μην τολμήσει να σκεφτεί καν ότι μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

«Άρα, ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι ήρεμος και σίγουρος ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν κινδυνεύουν επ' ουδενί, ό,τι και να λένε, όποιος και να το λέει» κατέληξε.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!