Αντιδρά η ΝΔ στη μεταφορά αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ

Η "Πειραιώς" στηρίζει τους ισχυρισμούς της σε πρόσφατο άρθρο εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η αρμοδιότητα της πρόληψης και αντιμετώπισης ηλεκτρονικών επιθέσεων μεταβιβάζεται από την ΕΥΠ στο νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, υπό τον Νίκο Παππά.

"Ο υπουργός που επεδίωξε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και κατονομάστηκε ως χρηματοδότης σάιτ που υπηρετούσε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, πάει να πάρει στα χέρια του τμήμα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Όχι ως πολιτικός προϊστάμενος, αλλά ως άμεσος διαχειριστής τους" σχολιάζουν και δηλώνουν την απόλυτη αντίθεσή τους.

"Οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας πρέπει να παραμείνουν στην Ε.Υ.Π., η οποία οφείλει να έχει αυστηρά υπηρεσιακή λειτουργία" τονίζουν και σχολιάζουν κλείνοντας: "Το Υπουργείο που δημιουργήθηκε για χάρη του κ. Παππά, θα έπρεπε να ασχολείται με την κοινωνία της πληροφορίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος και όχι να αποτελέσει εργαλείο για κάθε λογής μεθοδεύσεις".


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!