Προβλήματα στην Αττική από την ισχυρή καταιγίδα

«Έβρεξε» προβλήματα στην Αττική, λόγω της ισχυρής καταιγίδας στη διάρκεια της νύχτας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε 200 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα ισόγεια και υπόγεια και οκτώ για απεγκλωβισμούς ατόμων.

Σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Κυψέλη, Πατήσια, Ψυχικό, Παιανία, δυτικά προάστια) επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι και οχήματα ακινητοποιήθηκαν σε πλημμυρισμένα οδοστρώματα. 

Σύμφωνα με την τροχαία, η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Δημοκρατίας -από τις Τρεις Γέφυρες στο ρεύμα προς Αγίους Αναργύρους, στη λεωφόρο Λιοσίων -στο ύψος της συμβολής με την οδό Γούσιου στο ρεύμα προς Πατήσια, καθώς και στην Αγίου Πολυκάρπου στον Βοτανικό, από το ύψος της οδού Χαρτεργατών.

Κλειστή παραμένει η η οδός Διαδόχου Κωνσταντίνου στα Σπάτα, από το ύψος της οδού δημάρχου Χρ. Μπέκα έως την Κων. Παλαιολόγου. Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στην Κατεχάκη.

Η σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε προβλήματα στους σταθμούς του μετρό Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός και Πανόρμου, οι οποίοι έκλεισαν. Από τους τρεις ο πρώτος παραμένει κλειστός, καθώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι εκτεταμένες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!