Φιλιππίνες: Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο δέμα κοντά στην αμερικανική πρεσβεία

Στην πυροδότηση ενός ύποπτου δέματος το οποίο βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα προχώρησε η αστυνομία των Φιλιππινών.

Ο Γιώργος Φούντας ήταν ένας σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, που διακρίθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη οθόνη. Έπαιξε σε περισσότερες από 50 ταινίες…
Με κάθε επισημότητα, πλέον, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε το δελτίο καιρού από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο, προβλέποντας…
Τρόμο έχουν προκαλέσει στην πόλη Πόιντ Πλέζαντ, της δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, οι νέες φωτογραφίες ενός φτερωτού πλάσματος να πετά…
Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενός βρεφονηπιακού σταθμού στη Δυτική Ινδία.
 Το οποίο δεν είχες φανταστεί ποτέ!
Το γκρουπ Park Slope Parents Dads συναντιέται μία ή δύο φορές τον μήνα και τα μέλη του ανταλλάζουν ιδέες και…
Ποζάρει ξανά γυμνή και τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό
Έκανε πλαστική στο στήθος της, το αποκάλυψε η ίδια και χαίρεται το αποτέλεσμα και με το παραπάνω. 

Το επεισόδιο δεν προκάλεσε ζημιές, παρά μόνο κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή. Οι εργασίες της πρεσβείας δεν διακόπηκαν, και δεκάδες Φιλιππινέζων συνέχιζαν να περιμένουν στην ουρά έξω από το κτίριο για να αποκτήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές, ένας οδοκαθαριστής τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι βρήκε ένα παλιό κινητό τηλέφωνο το οποίο ήταν συνδεδεμένο μέσω καλωδίων με ένα δέμα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κινητό αυτό ήταν συνδεδεμένο με όλμο διαμέτρου 81 χιλιοστών.

Αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της χώρας ανέφερε ότι ισλαμιστές μαχητές στο Μιντανάο, μιας περιφέρειας του νότου με πολλές αναταραχές, χρησιμοποιούν τέτοιου είδους όλμους για να κατασκευάσουν βόμβες, παρόμοιες με εκείνη που εξερράγη στο Νταβάο Σίτι τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!