Τα δάκρυα του Φίλη και ο άγνωστος ιερέας που τον παρακολουθούσε

Αίσθηση προκάλεσε με τα λεγομένα του τη Δευτέρα ο Νίκος Φίλης αποχωρώντας από το υπουργείο Παιδείας και τις αιχμές που άφησε κατά του Αλέξη Τσίπρα,  αλλά και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου.

Ο κ. Φίλης δεν έκρυψε μάλιστα τη συγκίνησή του κατά την τελευταία του ομιλία από το πόστο αυτό, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο όμως ήταν αυτό που έκανε τους πιο παρατηρητικούς να κάνουν «πάρτι» στα social media, αναφορικά με το ρόλο της Εκκλησίας στην απομάκρυνσή του.

Πρόκειται για μια φωτογραφία κατά την οποία ο απερχόμενος υπουργός σκουπίζει τα δάκρυά του, τη στιγμή που πίσω του σε μία γωνία βρίσκεται ένας ιερέας - αγνώστων στοιχείων - που παρατηρεί σιωπηλά όσα συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή.

Η φωτογραφία έγινε viral με κάθε είδους ευφάνταστα και μη σχόλια. Και κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο μοναδικός λόγος που ο ιερέας βρισκόταν στο σημείο αυτό ήταν για να βεβαιωθεί για την απομάκρυνση Φίλη από το υπουργείο.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!