Κουτσούμπας: Έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό

Έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό, η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι πολύ δύσκολη για αυτόν, υποστήριξε απόψε φθάνοντας στα Χανιά ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Από το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» δήλωσε:
« Έρχονται δύσκολες μέρες, αυτό πρέπει να συνειδητοποιηθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού.
Η δεύτερη αξιολόγηση όσο και αν η ελληνική κυβέρνηση κομπάζει ότι είναι εύκολη, θα είναι πολύ δύσκολη για το λαό.
Γιατί τα μέτρα που προϋποθέτει είναι πάρα πολύ σκληρά, αφορούν το σύνολο των εργασιακών σχέσεων, ομαδικές απολύσεις, νέο συνδικαλιστικό νόμο, άλλες αλλαγές σε ασφαλιστικά, ενώ και τα φορολογικά μέτρα, οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν υλοποιώντας το πρόγραμμα».
Παράλληλα προέβλεψε ότι η χώρα μας θα μπεί σε ένα νέο πρόγραμμα καλώντας το λαό να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Όπως είπε, «ταυτόχρονα στις 5 Δεκέμβρη και μετά τη Σύνοδο Κορυφής, οπότε θα αρχίσει υποτίθεται η συζήτηση για το χρέος, θα μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα, όπως ήδη οι εταίροι της ΕΕ και το κουαρτέτο έχουν προαναγγείλει».
«Από αυτή τη σκοπιά ο ελληνικός λαός πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ο μόνος δρόμος είναι η κινητοποίησή του, ο μαζικός αγώνας», πρόσθεσε.
Ο κ Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να λάβουν μέρος μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν τα συνδικάτα τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει διέξοδος για το λαό με ισχυρό, όπως τόνισε, ΚΚΕ.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!