Καρφιά Φώφης: Οσοι ψήφισαν ή θα ψηφίσουν ΝΔ δεν μπορεί να κόπτονται για την Κεντροαριστερά

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε η Φώφη Γεννηματά, ζητώντας από στελέχη να «μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες» και να συμπορευθούν με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Real fm επεσήμανε με νόημα ότι «άνθρωποι που δήλωσαν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή προτίθενται να το κάνουν στις επόμενες, δεν μπορεί να κόπτονται για την κεντροαριστερά».

Ταυτόχρονα, σημείωσε με έμφαση πως «θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Άνθρωποι που στηρίχτηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εφόσον αποδέχονται αυτό το συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συλλογικά να ξανακάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημείωσε ακόμη ότι «τα κόμματα δεν προχωρούν με ομοφωνίες. Προχωρούν, προφανώς, με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις και αυτό είναι το μήνυμα μου στο εσωτερικό του χώρου μας». Αναφορικά με την διαφοροποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, σχολίασε: «Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας πριν από λίγες ημέρες. Όταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Όμως στο δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται συλλογικά. Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ, μπροστά από το εμείς».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!