Ανασχηματισμός: Εμπλοκή με Φίλη – Ποιος θα αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας;

Αφόρητες πιέσεις δέχεται ο Νίκος Φίλης από το σύνολο των κυβερνητικών στελεχών προκειμένου να αποδεχθεί τη μετακίνησή του σε διαφορετικό Υπουργείο.
Είναι άγνωστο έως τώρα το πώς βρέθηκε η 30χρονη γυναίκα στο νησί.
«Όλα τα δάνεια που πήρε το ΠΑΣΟΚ, έδωσε ως εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση. Ήταν η πιο ισχυρή εγγύηση όπως και…
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο κτήριο του αυστριακού κοινοβουλίου, καθώς πυκνές μαύρες στήλες καπνού υψώνονταν από την οροφή του ιστορικού κτηρίου…
Μπορεί να είχαν και οι ίδιοι θέα κάνοντας σεξ στην τζαμαρία, ωστόσο δεν άφησαν παραπονεμένους και τους απέναντι, προσφέροντάς τους…
Θα της την δώσουν τελικά ή όχι; Τι λέει ο Brad;
Οκτώ facts που θα σου... αλλάξουν τη ζωή
Ακολουθείς τη διαδικασία όσο συχνά χρειάζεται;
Ο 41χρονος τραγουδιστής έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Γκράμι.
Η «απομάκρυνση» του Νίκου Φίλη από το Υπουργείο Παιδείας αποδεικνύεται το πιο δύσκολο στοίχημα του σημερινού ανασχηματισμού αφού ο ίδιος θεωρεί πως η ενίσχυσή του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνει την έως τώρα επιλογή του. Έτσι, η "αντίσταση" σε πιθανή μετακίνησή του που προβάλλει έως τώρα ο Νίκος Φίλης προκαλεί εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να αντικαταστήσει τον Νίκο Φίλη στο Υπουργείο Παιδείας με τον πανεπιστημιακό Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος σημειωτέον είναι και μέλος στο Latsis Foundation. 
 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!