Φρίκη στο Κιλκίς: Την είχε κλειδώσει σε κοντέινερ και τη βίαζε


Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε έναν 42χρονο.
Μια 25χρονη κοπέλα πέρασε ημέρες φρίκης στα χέρια ενός 42χρονου, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη μέσα σε ένα κοντέινερ και δεν δίσταζε να την βιάζει επανειλημμένα.
Όπως κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, τον περασμένο Αύγουστο, ο 42χρονος Βούλγαρος –εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική της κατάσταση- την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, με σκοπό να μείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς και να εργάζονται μαζί σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίας.
Όμως ο 42χρονος είχε άλλους σκοπούς. Κρατούσε την ομοεθνή του παράνομα στο κοντέινερ όπου έμενε και παρακρατούσε όλα τα χρήματα που κέρδιζε η κοπέλα από τις εργασίες. Σαν να μην έφτανε αυτό, τη βίαζε συστηματικά, όπως η ίδια κατήγγειλε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος –ο οποίος όπως διαπιστώθηκε διαμένει παράνομα στη χώρα- συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου και με τη σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς ενώ στην 25χρονη παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία.

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!