Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ευόσμου. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού Ευόσμου

Επίθεση δέχθηκαν το απόγευμα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο. Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται επι της Μεγ. Αλεξάνδρου.Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού Ευόσμου

.

Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη 19/11/2016

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο

Στόχος ομάδας φασιστών έγιναν σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου το απόγευμα, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο, οι οποίοι γέμισαν τις πόρτες και τους τοίχους με τα συνθήματα και τα σύμβολά τους.
Για μια ακόμη φορά (υπενθυμίζουμε πως πριν από δύο χρόνια είχαν καταστρέψει το εκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία Ευόσμου) ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στόχος φασιστών.
Η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ο οποίος συντηρείται από το υστέρημα των μελών και των φίλων του κόμματος και ο οποίος χάρις στο μεράκι τους λειτουργεί και ως χώρος πολιτισμού για τη γειτονιά.
Όμως τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα.
Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των γραφείων της και καλεί τα δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει κοινωνικά και πολιτικά τους ιδεολογικούς απόγονους του φασισμού και του ναζισμού στέλνοντάς τους εκεί που ανήκουν: στο βαθύ μαύρο σκοτάδι της Ιστορίας.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ
πηγή  facebook.com/SyrizaEkmKordeliouEyosmou/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!