Δ. Τζανακόπουλος: Η Ν.Δ. αναγκάστηκε να υποχωρήσει

«Η συναίνεση που επιτεύχθηκε μεταξύ των πολιτικών κομμάτων αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μετά από 27 ολόκληρα χρόνια παραθεσμικής και ασύδοτης λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών», αναφέρει σε δήλωσή του για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «ακόμη και η Ν.Δ. μετά τη γενική κατακραυγή – η οποία αποτυπώθηκε και σε πρόσφατες μετρήσεις της κοινής γνώμης – αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να επιστρέψει στην νομιμότητα».

Όπως τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος, η Ν.Δ. «έπραξε, έστω και τώρα, αυτό που όφειλε να έχει πράξει από την πρώτη στιγμή τηρώντας τη συνταγματική της υποχρέωση».

Ο ίδιος σημειώνει ότι το νέο ΕΣΡ αναλαμβάνει τώρα ένα «βαρύ», όπως το χαρακτηρίζει καθήκον, αναφερόμενος στη διεξαγωγή «το συντομότερο δυνατόν του διαγωνισμού για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες εφαρμόζοντας το νόμο 4339/2015».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων σε αυτό το δύσκολο έργο είναι απαραίτητη.

«Η Ελλάδα αξίζει επιτέλους να βγει από τη σκοτεινή περίοδο της κυριαρχίας των διαπλεκόμενων συμφερόντων και να περάσει στην εποχή της διαφάνειας και της απαρέγκλιτης τήρησης της νομιμότητας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι και θα παραμείνει αρωγός του ΕΣΡ σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια», καταλήγει ο ίδιος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!