Εκατοντάδες μητέρες θήλασαν τα παιδιά τους στο Ζάππειο

Εκατοντάδες μητέρες θήλασαν τα παιδιά τους στο Ζάππειο συμμετέχοντας στο 7ο Πανελλήνιο Ταυτόχρονο θηλασμό.



Η εκδήλωση έχει ως στόχο η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.


Μητέρες από όλη την Αττική συντάχθηκαν σήμερα το πρωί στο συντριβάνι του Ζάππειου Μεγάρου προκειμένου να λάβουν συμμετοχή στον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.


Οι μητέρες με τα μικρά τους κάθισαν στα σκαλοπάτια του συντριβανιού και θήλασαν δημόσια τα παιδιά τους όπως συνέβη ταυτόχρονα και σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας.

« Αυτή η προσπάθεια είναι ένα είναι ένα μήνυμα προς όλες τις μητέρες να καταλάβουν την σημασία του θηλασμού και να μην ντρέπονται να ταΐζουν τα παιδιά τους αλλά μήνυμα και για τις γυναίκες οι οποίες είναι υποψίες μανούλες να μάθουν την αξία του μητρικού θηλασμού για εκείνες αλλά και τα μωρά τους» είπε μεταξύ άλλων μια μητέρα δύο μικρών παιδιών.


Δείτε το βίντεο:




Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!