Οργή Τραμπ για την απόφαση του FBI και δήλωση αμφισβήτησης

Mε αιχμές κατά του «συστήματος» αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο άκουσμα της είδησης πως το FBI ολοκλήρωσε τον έλεγχο των νέων emails της Χίλαρι Κλίντον και δεν θα προχωρήσει σε δίωξη.

 

«Αυτή τη στιγμή, προστατεύεται από ένα νόθο σύστημα. Είναι ένα εντελώς στημένο σύστημα», δήλωσε ο Τραμπ την Κυριακή. « Το λέω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείτε να εξετάσεις 650.000 νέα μηνύματα σε οκτώ ημέρες. Δεν μπορείς να το κάνεις!» είπε ο αντίπαλος της Χίλαρι καθώς τα νέα για την υποψήφια των Δημοκρατικών έκαναν το γύρο του ίντερνετ.

 

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός που αναφέρει ο Τραμπ είναι ο αριθμός όλων των μηνυμάτων που διέρρευσαν και όχι αυτά που σχετίζονται με την Χίλαρι, αλλά αυτό είναι μαι λεπτομέρεια που αποφεύγει να ξεκαθαρίζει όπως σημειώνει και το NBC.

 

«Νομίζετε ότι έκαναν έλεγχο σε εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια εβδομάδα; Διότι αυτό μπορεί να φανεί ασυνήθιστο σε πολλούς Αμερικανούς»δήλωσε η επικεφαλής της εκστρατείας του Kellyanne Conway, στο MSNBC. 

 

 

Ενώ η απόφαση κλείνει αποτελεσματικά το θέμα που προέκυψε για την Κλίντον, ο Τραμπ ισχυρίζεται πως θα υπάρξει συνέχεια και δήλωσε πως «Οι έρευνες για τα εγκλήματα της θα συνεχιστούν για πολύ, πολύ καιρό. Οι ειδικοί πράκτορες στο FBI δεν θα την αφήσουν να ξεφύγει με τα τρομερά εγκλήματα της» ανέφερε χθες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

 

 

Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ πληροφόρησε χθες το βράδυ το Κονγκρέσο ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα emails της Χίλαρι Κλίντον δεν μετέβαλε το συμπέρασμα της υπηρεσίας ότι δεν τίθεται θέμα δίωξης της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στην υπόθεση της διαχείρισης του προσωπικού της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Με επιστολή του στο Κονγκρέσο, ο Κόμεϊ δηλώνει ότι η υπηρεσία του ολοκλήρωσε την έρευνα για τα νέα emails. «Δεν έχουμε μεταβάλει τα συμπεράσματά μας, τα οποία διατυπώσαμε τον Ιούλιο αναφορικά με την υπουργό Εξωτερικών Κλίντον».




Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!