ΔΕΙΤΕ LIVE την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος που προέκυψε από τον ανασχηματισμό της 4ης Νοεμβρίου.

Τοπικό δικαστήριο επιδίκασε στην άτυχη γυναίκα αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε…
Σε σοβαρό κίνδυνο, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου, έθεσε τη ζωή της μία ξεδιάντροπη Αμερικανίδα.
Ένα ακόμα απίστευτο παιχνίδι σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι ζωντανής εκπομπής στη Ν. Κορέα, προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού,…
Είναι άγνωστο έως τώρα το πώς βρέθηκε η 30χρονη γυναίκα στο νησί.
Είστε σίγουρες πως γνωρίζετε τι ακριβώς συμβολίζουν τα βραχιολάκια που φοράτε (αν φοράτε) στα πόδια σας; 
Τα χλαμύδια είναι ένα συχνό σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ). Αν και πλήττει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, οι…
Γιατί το πως παραγγέλνεις με την παρέα σου είναι τρόπος ζωής.
Τα γράφαμε από τον Γενάρη. Επανήλθαμε και το καλοκαίρι. Και το γράφαμε πρώτοι με σεβασμό απέναντι στα δυο παιδιά τους.…

Η νέα κυβέρνηση αριθμεί συνολικά 49 μέλη, με την πλειοψηφία να είναι άνδρες και μόλις 8 να εκπροσωπούν το γυναικείο φίλο.

Το Newsbomb.gr σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός του Προεδρικού Μεγάρου με αναλυτικά ρεπορτάζ και πλούσιο παρασκήνιο.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

 


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!