OnePlus 3T: Η Qualcomm επιβεβαιώνει την ύπαρξή του

Μέσα από το Twitter η Qualcomm έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η OnePlus ετοιμάζεται για την ανακοίνωση νέου smartphone. Δεν αναφέρει ποιο θα είναι το smartphone, αλλά επισημαίνει ότι θα φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821.

Το πιο πιθανό είναι η Qualcomm να μιλά για το OnePlus 3T, το οποίο έχουμε δει αρκετές φορές σε διαρροές. Οι πληροφορίες λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου.



Το OnePlus 3T δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές από το OnePlus 3. Θα τρέχει Android 7.0 Nougat out of the box και θα φορά Snapdragon 821. Ο Snapdragon 821 έχει 10% καλύτερη απόδοση και 5% καλύτερη διαχείριση ενέργειας από τον Snapdragon 820.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μπαταρία 3000mAh. Το OnePlus 3 έχει τιμή 399 δολάρια, ενώ το OnePlus 3T φημολογείται ότι θα κοστίζει 479 δολάρια.


Πηγή: Techblog.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!