Επίσκεψη Ομπάμα: Το βίντεο του Αμερικανού προέδρου για την Ελλάδα που «γκρέμισε» τα social media

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα: Τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου στο twitter μια διπλή ανάρτηση με στιγμιότυπα από την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στην Ακρόπολη και το Μουσείο της.

Η κατσίκα ατάραχη συνέχιζε τη βόλτα της στις όχθες ενός ποταμού και μασούλαγε φύλλα!
Μπορεί να συστήθηκε με τα πλούσια ελέη της μέσω ενός ριάλιτι, ωστόσο η Maca Diskrecija τι και αν έκανε στροφή…
Ο αστυνομικός πήρε άδεια μετά το φόνο.
Τι άλλο θα κάνουν πια αυτοί οι Κινέζοι; Καλεσμένοι σε γάμο, τήρησαν την παράδοση γδύνοντας το ζευγάρι και βάζοντάς το…
Ποια θα υιοθετούσες;
Από τη makeup artist που επιμελήθηκε το look της!
Το στόρι «χωρίζουμε – τα ξαναβρίσκουμε» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιώργο Κοτσοβό δεν έχει τέλος.
... Δεν τρέχει τίποτα, για πλησίασε που θέλω κάτι να σου πω...

Ο Μπαράκ Ομπάμα, μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου 1,5 λεπτού, απεικονίζεται κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το ομώνυμο μουσείο, να αναφέρει - μεταξύ άλλων: «Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του να είσαι πρόεδρος είναι η δυνατότητα να ταξιδεύεις και να γνωρίζεις διαφορετικούς πολιτισμούς. Να συναντάς διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι σημαντικό για την εθνική ασφάλεια αλλά και σημαντικό για να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τη θέση μας στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο, όπως ακριβώς αναρτήθηκε στη σελίδα του Λευκού Οίκου στο twitter

 

 

Δείτε την ανάρτηση του Μπαράκ Ομπάμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook 

«Διακυβέρνηση του λαού από τον λαό για τον λαό»

«Έχουμε πίσω μας τον Παρθενώνα, την Ακρόπολη και ένα μέρος της Αθήνας», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, επαναλαμβάνοντας ότι «εδώ στην Αθήνα ξεκίνησαν να αναπτύσσονται ιδέες όπως η δημοκρατία και η έννοια του πολίτη».

Ο κ. Ομπάμα αναφέρεται επίσης στην έννοια της συνέχειας που υπάρχει «με ό,τι συνέβη εδώ με τις ομιλίες του Περικλή και των ιδρυτών του κράτους μας».

Στη λεζάντα, δε, του βίντεο ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρεται στην έννοια της διακυβέρνησης «του λαού, από τον λαό, για τον λαό».

«Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, είχα τελικά την ευκαιρία να επισκεφθώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την πανέμορφη ιστορία της χώρας αυτής. Στεκόμενος εδώ στην Ακρόπολη, στο χώρο γέννησης της δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών που μοιραζόμαστε ως Αμερικανοί, αντιλαμβάνεσαι την αξία μιας κυβέρνησης του λαού, από το λαό, για τον λαό - και πώς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως του έθνους στο οποίο ανήκουν, θα αποφασίζουν το είδος των χωρών στις οποίες θα ζούμε, τα ιδεώδη που θα επιδιώκουμε και τις αξίες που θα μας ορίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα.

Σημειώνεται πως η σελίδα του Λευκού Οίκου στο twitter έχει σχεδόν 12,5 εκατ. «ακολούθους» σε όλο τον κόσμο, και όπως είναι προφανές, αυτή είναι η καλύτερη «διαφήμιση» που μπορεί να κάνει ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!