Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Στραματσόνι – Τετ α τετ αύριο με Αλαφούζο!

Κρίσιμη σύσκεψη την Πέμπτη (1/12) για το μέλλον του Ιταλού στον Παναθηναϊκό.

Καζάνι που «βράζει» είναι ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός, ο οποίος είναι ξανά στον «αέρα» ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν σκοπεύει να παρατήσει, ενώ από πλευράς ΠΑΕ δε φαίνεται για την ώρα να υπάρχει ζήτημα άμεσης απομάκρυνσης του.

Η κατάσταση πάντως είναι οριακή και δύσκολη. Αύριο (1/12) Στραματσόνι και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν για ακόμα μια φορά στο τραπέζι, όπως είχε συμβεί και μετά την βαριά από τον Ολυμπιακό, σε μια σύσκεψη κορυφής που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του στον πάγκο.

Στο προηγούμενο τετ α τετ ο Στραματσόνι –δεν πάνε και πολλές ημέρες από τότε- πήρε μια ακόμα ευκαιρία και στηρίχθηκε. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ρευστά. Κι αυτό διότι οι φωνές προς τη διοίκηση είναι πολλές και ξεκάθαρες, κάτι που προβληματίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ. 


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!