Τηλεφωνικές υποκλοπές: Η απάντηση του ΟΤΕ στις καταγγελίες του ΚΚΕ

«Δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία από τους μέχρι στιγμής ελέγχους» απαντά ο ΟΤΕ στις καταγγελίες του ΚΚΕ για οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας του κόμματος στον Περισσό.

Την κατακραυγή των χρηστών του διαδικτύου προκάλεσε η Marnie Simpson, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τις ακολασίας, Geordie…
Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της δεν μπορούσε να φανταστεί τη σοκαριστική κατάληξη που θα είχε η προσπάθεια μιας νεαρής Κινέζας…
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 50-60 ετών και έχει διαφύγει στη Φλόριντα.
Στο τσίρκο, όπου βρίσκονταν και πολλά παιδιά, επικράτησε πανικός.
Ο μαυροπίνακας μπορεί να μας θυμίζει λίγο τον σχολικό πίνακα και το όλο άγχος που είχαμε μήπως μας σηκώσει ο…
Είναι υπέροχα τα Χριστούγεννα και ακόμη πιο υπέροχη είναι η διαδικασία της διακόσμησης.
Ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, απείλησε την Πέμπτη (1/12) τις εταιρείες οι οποίες…
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ρίχνει φως στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε…

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, ο ΟΤΕ δηλώνει πως έχει δοθεί εντολή για την άμεση τεχνική διερεύνηση και από τους μέχρι στιγμής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία.

«Ο τεχνικός έλεγχος συνεχίζεται. Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ενημερώσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις ενέργειες που απαιτούνται προς τις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω νόμιμη διερεύνηση της καταγγελίας», καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφόρησης Ν. Παππά με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τζαμάζ κατά την οποία ο υπουργός ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος και την ενημέρωση του ΚΚΕ για τους ελέγχους.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!