Κυπριακό: Την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει ο Τσίπρας

Υπό την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (10/1) η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρα το τέρας… ψυχραιμίας δεν είναι ο κατάλληλος χαρακτηρισμός γι΄αυτόν τον Μεξικανό, ο οποίος έπιασε τη γυναίκα του μέσα στο…
Καιρός: Αρκετά θαραλλέοι είναι όπως όλα δείχνουν οι κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας καθώς επιχείρησαν σήμερα να κολυμπήσουν στο... χιόνι!
Καιρός: Με μαγικό τοπίο μοιάζει η λίμνη που πάγωσε λόγω των πολικών θερμοκρασιών!
Όσοι γνωρίζουν το δράστη λένε πως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί καταστροφές σε ξένη περιουσία.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Kim Kardashian στο Παρίσι όταν ένοπλοι μπήκαν στο διαμέρισμά της, την έδεσαν και την λήστεψαν. 
Θα γλείφεις τα δάχτυλα σου!
Αισιοδοξία για το καλύτερο.
Εδώ και τρεις και πλέον δεκαετίες, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η πόλη της Χαρμπίν στην Κίνα υμνεί το χειμώνα, σε…

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Πιο πριν ο πρωθυπουργός είχε πραγματοποιήσει συνάντηση για το ίδιο θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο τον οποίο ενημέρωσε και για τις συζητήσεις που είχε την Δευτέρα (9/1) με του πολίτικούς αρχηγούς.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!