Ασύλληπτη τραγωδία: Ζευγάρι κάηκε ζωντανό στο Διδυμότειχο

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/01/2017) στο Διδυμότειχο.

Δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ζευγάρι, κάηκαν ζωντανά όταν ξέσπασε πυρκαγιά στη μονοκατοικία στην οποία διέμεναν.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2:00 όταν κλήθηκε η Πυροσβεστική  για φωτιά στην περιοχή Πολιά. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένα τα δύο άτομα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τη φωτιά κατέρρευσε η οροφή του οικήματος.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία ταυτότητας των δύο νεκρών. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!