Τζανακόπουλος: H αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να συζητήσει «τόσο για τα μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος αλλά και για τα πρωτογενή πλεονάσματα και την αναγκαία μείωση τους μετά το 2018» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη kontranews ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει «παράλογη» την απαίτηση του Ταμείου για μέτρα μετά το 2018 και σημειώνει πως η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. 
 
Ο ίδιος εκτοξεύει βολές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εμφανίζεται « χαιρέκακος όταν κάποιοι από τους δανειστές αδίκως δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη των διαβουλεύσεων με την Ελλάδα» και ξεκαθαρίζει ότι « προσπάθεια κάποιων να αναζωπυρώσουν το ελληνικό ζήτημα δεν έχει ούτε πραγματικές βάσεις αλλά ούτε και πιθανότητες επιτυχίας».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!