Σπίρτζης: Θα δοθεί 14η σύνταξη εάν…

Σε δεσμεύσεις σχετικά με την παροχή 14ης σύνταξης σε περίπτωση, όμως, που επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα προέβη ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, η εν λόγω βοήθεια «θα δοθεί σε όσους θα πληγούν από τα δημοσιονομικά μέτρα της συμφωνία με τους δανειστές».

Ο υπουργός Υποδομών για ακόμα μια φορά, επανέλαβε τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που αναφέρουν, πως θα υπάρξει ένα ευρώ αντισταθμιστικών μέτρων για κάθε ένα ευρώ επιβαρύνσεων και εξέφρασε την βεβαιότητά του σχετικά με το ότι θα επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις.

Ο κ. Σπίρτζης μεταξύ των υπολοίπων ερωτήθηκε για τις πανηγυρικές δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει μετά το Eurogroup λέγοντας, πως στόχος του ήταν παραλληλίσει την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την εθνική ανάταση η οποία πηγάζει από τη συμφωνία. Επίσης, υποστήριξε πως η καταρχήν συμφωνία η οποία επιτεύχθηκε στο Eurogroup δρομολογεί την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Σε ερώτηση την οποία του έγινε για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη υπογράμμισε, πως η συνεργασία ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους είναι «πολύ καλή» και «θαυμαστή».

Δεν αποκλείει τη συνεργασία υπό όρους με την Φώφη Γεννηματά

Κλείνοντας τη συνέντευξη του τόνισε, πως εκτιμά «βαθύτατα» τον κ. Καμμένο και πρόσθεσε, πως μια συνεργασία με την Φώφη Γεννηματά θα ήταν δυνατή εάν αυτή αποκοπεί από τα «βάρη» που τη συνοδεύουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!