«Ανοιχτό Σχολείο – Ζωντανό Σχολείο»: Κυριακή 5 Μαρτίου (12:00–14:00)

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και για ένα δίωρο (12:00 – 14:00) το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης δίνει την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί, να παρακολουθήσει ποικίλες δραστηριότητες της εκπαιδευτικής του κοινότητας. Ιδιαίτερα για τους γονείς που ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στην Α΄ τάξη του Σχολείου μας, έχουμε ετοιμάσει ημίωρη ενημέρωση για τη λειτουργία του στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου αλλά και σειρά δραστηριοτήτων, στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος τα παιδιά τους με βάση την προτίμησή τους και τις οποίες μπορούν, φυσικά, να παρακολουθήσουν οι γονείς.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ρητορικά αγωνίσματα και παιχνίδια, σε ομάδα ρομποτικής στο εργαστήριο Πληροφορικής, σε πειράματα Χημείας και Βιολογίας στο εργαστήριο φυσικών επιστημών, σε εργαστήριο STEM, σε επίδειξη του ομίλου Forensics (αγγλική δικανική ρητορική), σε εργαστήριο papergoods (κατασκευή αντικειμένων από χαρτί), αλλά και σε παιχνίδι (mind trap) για απαιτητικούς παίκτες, που ετοίμασαν οι μαθητές του τμήματος Γερμανικών με την επίβλεψη των καθηγητριών τους.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες: ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ μαθητών της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού και της Α΄ τάξης Γυμνασίου στο κλειστό γήπεδο, αγώνες σκάκι και πινγκ-πονγκ στον 1ο όροφο του Σχολείου μας, ενώ μαθητές του τμήματος Γαλλικών θα προσφέρουν κρέπες και άλλες λιχουδιές. Το δίωρο θα κλείσει στο αμφιθέατρο με την πρόβα του μουσικού σχήματος των Σχολείων μας, ενόψει της συμμετοχής του στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας.
Για όλες αυτές τις δραστηριότητες, επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας το παρακάτω εικονίδιο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!