Η Καλαμαριά αποχαιρετά σήμερα έναν μεγάλο ευεργέτη της, τον Νίκο Ξενιτίδη


Καλαμαριά   2802 - 2017       

                                                            
                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  Καλαμαριά αποχαιρετά σήμερα  έναν μεγάλο ευεργέτη της, τον Νίκο Ξενιτίδη

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια  στους οικείους του, για την απώλεια του μεγάλου ευεργέτη Νίκου Ξενιτίδη, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Ο Νίκος Ξενιτίδης απέδειξε έμπρακτα τη μεγαλοθυμία του και την προσφορά του στην κοινωνία της Καλαμαριάς.  Ενός ανθρώπου του οποίου η προσωπικότητα και η προσφορά του θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. 

Οι πολύτιμες και σημαντικές δωρεές του Νίκου Ξενιτίδη στο Δήμο, που αριθμούνται σε ένα πλήρες εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών,  δύο λεωφορείων για τις μετακινήσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες και δύο σύγχρονων mini-bus που  εντάχθηκαν στη δημοτική συγκοινωνία, συνέβαλλαν  σημαντικά στην  προσπάθεια του Δήμου, να προάγει το κοινωνικό του έργο και   ταυτόχρονα να ενισχύσει  αποτελεσματικά τον αγώνα  για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!