Μεγαλώνει το μυστήριο στη Μαλαισία: Προσπάθησαν να αρπάξουν τη σορό του Κιμ Γιόνγκ ναμ μέσα από το νεκροτομείο

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού της μαλαισιανής αστυνομίας έγιναν προσπάθειες να αφαιρέσουν από το νεκροτομείο  το πτώμα του Κιμ Γιονγκ-ναμ.

 

Όπως δήλωσε ο Khalid Abu Bakar, σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία γνωρίζει ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στο χώρο του νεκροτομείου, σε νοσοκομείο όπου παραμένει η σορός του ετεροθαλούς αδελφού του Κιμ Γιονγκ ουν. «Έχουμε λάβει τα μέτρα μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπει στο νεκροτομείο», τόνισε.

 

Ο ίδιος είπε ότι δεν έγιναν αντιληπτοί οι ύποπτοι όταν προσπάθησαν να εισβάλουν στο νεκροτομείο, ωστόσο είναι γνωστοί στην αστυνομία.

 

Αυτή η απόπειρα απαγωγής του πτώματος έρχεται μετά την άρνηση της Μαλαισίας να το παραδώσει στη Βόρεια Κορέα, όπως ζήτησε επισήμως ο πρεσβευτής της χώρας. Το βορειοκορεατικό καθεστώς ισχυρίζεται ότι το πτώμα δεν ανήκει στον Κιμ Γιονγκ-ναμ.

 

Την ίδια ώρα η Δύση υποψιάζεται ότι η Β. Κορέα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα αίτια θανάτου του Ναμ αναμένονται σήμερα.

 

 

Με πληροφορίες από το tr.com


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!