Ν. Παππάς: Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες

Η χώρα μας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να σχεδιάσει το μέλλον, πέρα από τη φάση που πέρασε με τις οικονομικές δυσκολίες, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος εξήρε την ελληνική παρουσία, με 25 ελληνικές εταιρείες, στη διεθνή έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Η Ελλάδα έχει αξιοζήλευτο εργατικό δυναμικό και καθώς βγαίνουμε από την κρίση αποκτά και εθνικό σχεδιασμό για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, επισήμανε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, να βελτιώσουν τη ζωή μας και ταυτόχρονα ο τρόπος αξιοποίησής τους να αποτελέσει τη βάση ώστε η κοινωνία να γίνει πιο λειτουργική, πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική.

Όπως είπε, σε αυτήν τη φάση τεχνολογικής ανάπτυξης η Πολιτεία πρέπει να παρέμβει τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και μέσω των ρυθμιστικών αρχών, ώστε να βεβαιωθούμε ότι κανένας Έλληνας και καμία Ελληνίδα δεν θα μείνει πίσω από τις σημαντικές αυτές εξελίξεις και την πρόσβαση στις νέες αυτές τεχνολογίες.

Οι εφαρμογές είναι αμέτρητες, οι ιδέες περισσότερες, με πίστη στις δυνάμεις μπορεί να κάνουμε την έκπληξη, είπε ο υπουργός, παρουσία και του Γ.Γ. του Υπουργείου & Γ.Γ. Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Βασίλη Μαγκλάρα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!