Ώρες... Ιντέγε για Κίνα

Ουσιαστικά τα ρεπορτάζ και οι πηγές που υπάρχουν και από το εξωτερικό επισημαίνουν πως υπάρχει συμφωνία του Ιντέγε με την Τιανγίν Τέντα αλλά όχι με Ολυμπιακό. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Το ESPN χαρακτηριστικά επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τα όσα σας μεταφέραμε νωρίτερα. Τα περί συμφωνίας του Ιντέγε για τους όρους που του προσφέρονται και το συμβόλαιο αλλά όχι με τον Ολυμπιακό. Στον Νιγηριανό έχει προσφερθεί τριετές συμβόλαιο με απολαβές άνω των 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και ενώ και το ποσό που προσφέρεται στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ιδαίτερα υψηλό.

Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει το deal και ο Ιντέγε να φύγει με μεταγραφή πριν την Οσμανλισπόρ. Ο Αφρικανός φέτος κάνει σούπερ χρονιά με 15 γκολ και 3 ασίστ σε 30 αναμετρήσεις.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η... ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΙΝΤΕΓΕ

Από τις αρχές Φλεβάρη είχε προκύψει το έντονο ενδιαφέρον (σ.σ. για ακόμα μία χρονιά και φορά) για τον Ιντέγε και την Κίνα.

Τότε είχε διαρρεύσει η πληροφορία για πρόταση της τάξεως των 17 εκατ. ευρώ, πληροφορία που δεν είχε επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι από τότε είχαν αφήσει ανοιχτό το... μέτωπο Ιντέγε υπό την προϋπόθεση πως θα ερχόταν μία προσφορά από τους Κινέζους που θα τους κάλυπτε όλους. Εξάλλου η κινεζική... πίεση για τον παίκτη ουσιαστικά δεν ατόνησε ποτέ. Η κρούση της Τιανγίν φαίνεται να έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό και ενώ η προσφορά σε Ιντέγε είναι πολύ υψηλή για να μπορεί να πει... όχι. Επειδή βρισκόμαστε εν μέσω επαφών και διαπραγματεύσεων μπορεί να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και εντός των επόμενων ωρών.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!