Κορδελιό Εύοσμος: Τρία σαρακοστιανά τραπέζια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
Το καθιερωμένο ραντεβού του, με όλους τους δημότες που επιθυμούν να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα συμμετέχοντας σε ένα ανοικτό παραδοσιακό γλέντι γεμάτο παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και νόστιμα εδέσματα, δίνει και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, στρώνοντας  τρία μεγάλα Σαρακοστιανά  Τραπέζια προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα κούλουμα .
Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να γευτούν ΔΩΡΕΑΝ νηστίσιμα  εδέσματα και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και χορούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξης:
Στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου τα κούλουμα θα εορταστούν σε δύο σημεία.
 Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Ελπίδας όπου θα προσφερθεί σε όλους τους παρευρισκομένους  η  παραδοσιακή φασολάδα ενώ σαρακοστιανά εδέσματα θα πλαισιώσουν το εορταστικό τραπέζι. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Ώρα έναρξης 11.40
Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Προσκόπων (οδός Δαγκλή και Κολοκοτρώνη).
Κι εδώ οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα καθιερωμένα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας, αλλά και να ξεφαντώσουν με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ώρα έναρξης 11.20
Στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Γήπεδο Μπάσκετ επί της Οδού Κ. Καραμανλή . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και χορούς καθώς και δωρεάν διάθεση στο κοινό νηστίσιμων εδεσμάτων, λαγάνας, φασολάδας κ.α
Ώρα έναρξης 11.00πμ
Στους χώρους των εκδηλώσεων – πέραν των νηστίσιμων εδεσμάτων – θα διανέμεται δωρεάν άφθονο κρασί.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!