Ωραιοκαστρο: Αλλαγη πλευσης (;) για το προσφυγικο - Ομόφωνο ψηφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου καλωσορίζει τα προσφυγοπουλα στα σχολεία



Το θέμα της παρουσίας ή μη των προσφυγόπουλων στα σχολεία τους Ωραιοκάστρου απασχόλησε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου, με την παρουσία εκπροσώπων του συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου. 
Στην προ ημερησίας συζήτηση, ο τοπικός σύμβουλος κ Λαμπρόπουλος Γιώργος μετά  την ανακοίνωση του (δείτε εδώ), ζήτησε να πάρουν θέση όλες οι παρατάξεις στο θέμα αυτό. Ο εκπρόσωπος της παράταξης "Αλληλεγγύη Ανατροπή", κ Εδιρνέλης Γρηγόρης, πρότεινε την κατάθεση και ψήφιση ενός ψηφίσματος για τα παιδιά των προσφύγων. Την αλλαγή του κλίματος με την φώφιση ενός ψηφίσματος υποστήριξε ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης κ Αγγελος Θεμελης. 
Το ψήφισμα κατατέθηκε ψήφισμα απο τον  κ Εδιρνέλη Γρηγόρη  και ανέφερε::
" Το δημοτικό συμβούλιο καλωσορίζει  τα προσφυγόπουλα  στα σχολεία του δήμου μας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα που έχουν στην μόρφωση"
Ομόφωνη ήταν η αποδοχή του ψηφίσματος απο το ΔΣ του δήμου Ωραιοκάστρου!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!