ΕΛΜΕ-Θ: “Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια:;”



ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                Θεσσαλονίκη   31 -1- 2017
Πρ. Κορομηλά 51
τηλ. Επικοινωνίας 6979850143                                 
e-mail: gelmeth3@gmail.com


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ”;;
Δεν μας έφτανε το αλαλούμ  που δημιούργησε  το υπουργείο σχετικά την γιορτή των τριών Ιεραρχών, με την εγκύκλιο που έδινε την “δυνατότητα” σε όσους μαθητές και καθηγητές επιθυμούσαν να αγνοήσουν την αργία της 30ης Γενάρη και να πραγματοποιήσουν σχετικές με την μέρα δραστηριότητες στα σχολεία, στάλθηκαν την τελευταία μέρα την Παρασκευή 27/1, το ΠΔ 56/2016 και σχετική διευκρινιστική από τον ανεκδιήγητο κ. Μουστάκα, που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν ότι για τα ΕΠΑΛ, Ε.Επ. Γ/σια , Ε.Επ. Λύκεια και Ε.Ε.Ε.ΕΚ, η μέρα αυτή θα αφιερωνόταν σε εκδηλώσεις!  Φαίνεται εκεί στο υπουργείο «η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του»
Κατηγοριοποιώντας πλήρως στα σχολεία της ΤΕΕ από τα υπόλοιπα και τους μαθητές τους ως παιδιά “κατώτερου θεού”!
Και σαν μην έφτανε αυτό ο περιφερειακός δ/ντης εκπαίδευσης και ο δ/ντης εκπ/σης ως Πόντιοι Πιλάτοι ένιψαν τας χείρας των και μεταβίβασαν το πρόβλημα στους συλλόγους διδασκόντων των ΕΠΑΛ.
Το αποτέλεσμα, διενέξεις και καβγάδες των εκπαιδευτικών με τους δ/ντες των σχολικών μονάδων, κάποιοι από τους οποίους “βασιλικότεροι του Βασιλέως”, απειλούσαν ότι όποιοι  δεν έρθουν την Δευτέρα 30/1, θα τους γίνει παρακράτηση από τον μισθό τους!
Έτσι λοιπόν στις 30/1, σε κάποια ΕΠΑΛ, αρκετοί συνάδελφοι φοβούμενοι τις απειλές των δ/ντών, πήγαν στα άδεια από μαθητές σχολεία !
Η Γ΄ΕΛΜΕ- Θ, καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση του κ. Μουστάκα προϊσταμένου της δ/νσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, που ως «μεγάλος Καδής», απεφάνθη για ακόμη μια φορά διαφορετικά για τα ΕΠΑΛ!
Ευθύνες επίσης έχουν, πρώτιστα ο περιφερειακός δ/ντης κ. Ανανιάδης  και κατά δεύτερο λόγο ο δ/ντης Β΄/θμιας εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης κ. Αποστολίδης, που δεν προστάτευσαν στα σχολεία και τους συλλόγους  των ΕΠΑΛ από τέτοιες διαλυτικές καταστάσεις και φαινόμενα διακρίσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιάννης Λαθήρας                                              Νίκος Παλάντζας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!