Λαική Επιτροπή Ωραιοκάστρου: ΟΧΙ στις ρατσιστικές κραυγές μίσους. Καλοσωρίζουμε τα προσφυγόπουλα!Λ Α Ϊ Κ Η   Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η    
Ω Ρ Α Ι Ο Κ Α Σ Τ Ρ Ο Υ

ΚΑΛΩΣΟΡIΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ  ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ  ΚΡΑΥΓΕΣ  ΜΙΣΟΥΣ.

Η Λαϊκή Επιτροπή  Ωραιοκάστρου  χαιρετίζει τους εργαζόμενους της περιοχής, καθώς και τη μεγάλη πλειοψηφία των Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που υποδέχθηκαν με θέρμη και αγάπη τα προσφυγόπουλα. Έδωσαν έτσι ένα καλό μάθημα  στους γνωστούς επαγγελματίες «πατριώτες», που απομονωμένοι δίνουν το δικό τους σόου για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Οι εργαζόμενοι του Ωραιοκάστρου απομόνωσαν και καταδίκασαν και την απαράδεκτη και διχαστική  τοποθέτηση  του Συλλόγου Γονέων  του 1ου Δημοτικού, που κήρυξε μάλιστα και τριήμερη αποχή. Με την ανακοίνωσή τους οι κύριοι του Δ.Σ. του Συλλόγου αναπτύσσουν επικίνδυνες από κάθε άποψη και ρατσιστικές θεωρίες, για  ‘αλλοδαπούς»,  που δε δικαιούνται -κατά το Σύνταγμα κιόλας- να μορφώνονται , ούτε να μπαίνουν στις αίθουσες «που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα». Σιγοντάρουν έτσι την παράσταση των ακροδεξιών, δηλητηριάζουν με μίσος και ρατσισμό παιδιά και γονείς.
Η θερμή υποδοχή των προσφυγόπουλων και η αποτυχία της «αποχής» τους είναι η καλύτερη  καταδίκη της θλιβερής για γονείς στάσης τους.
Καλούμε τους γονείς, όλους τους εργαζόμενους του Ωραιοκάστρου, να καταδικάσουν και να απομονώσουν  τις ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές, τις κραυγές μίσους των σκοταδιστών. Να αποβάλουν και να θέσουν στο περιθώριο όλους αυτούς που  βρωμίζουν το Ωραιόκαστρο και δυσφημίζουν το φιλόξενο και κατά βάση  προσφυγικό λαό του Δήμου μας.
Η απάντησή μας πρέπει να είναι το δυνάμωμα της ταξικής αλληλεγγύης  στους ξεριζωμένους από τον ιμπεριαλισμό  πρόσφυγες και μετανάστες. Να δυναμώσουμε την αντίθεση στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αλλά και στην υποκρισία της κυβέρνησης, που συμμετέχει σε αυτές και τις ενισχύει, την ίδια στιγμή που εγκλωβίζει στη χώρα μας και σε άθλιες συνθήκες τους πρόσφυγες.

    -  ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    - ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ.
    -ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Τ Ρ Ι Τ Η   2 8 / 0 2/ 2 0 1 7 – 1.00  Μ. Μ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!