Δείπνo του Ντόναλντ Τραμπ με τον Νάιτζελ Φάρατζ και την κόρη του Ιβάνκα [εικόνες]

Εν μέσω αντιδράσεων για την άρνησή του να δώσει το «παρών» στο ετήσιο δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου, ο Ντόναλντ Τραμπ δείπνησε με τον Νάιτζελ Φάρατζ σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον, λίγα μέτρα μακριά από τον Λευκό Οίκο, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μετέβη με την πολυτελή λιμουζίνα του στο πολυτελές ξενοδοχείο «Trump International Hotel», όπου απόλαυσε το δείπνο του μαζί με την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της και σύμβουλο του προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ, τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρικ Σκοτ αλλά και τον Νάιτζελ Φάρατζ.

Την είδηση έφερε στην επιφάνεια, ο διευθυντής του δημιουργικού στην online έκδοση της Independent Journal Review, Μπένι Τζόνσον, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζόνσον, ο πρώην πρόεδρος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου δέχθηκε την πρόσκληση από τον Τραμπ την τελευταία στιγμή. Ο Φάρατζ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον, καλεσμένος στο συνέδριο δράσης των συντηρητικών πολιτικών μιλώντας για την «επανάσταση» που έφεραν το 2016, η εκλογή του Τραμπ αλλά και το Brexit.

Εξερχόμενος από το πολυτελές ξενοδοχείο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επανέλαβε πως δεν θα βρεθεί στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά το 1981 όταν είχε απουσιάσει ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος ανάρρωνε από την απόπειρα δολοφονίας.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!