Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Samsung Galaxy Tab S3 πριν την MWC 2017

Η Samsung μπορεί να μην μας δείξει το Galaxy S8 στην MWC 2017, θα φέρει όμως το καλύτερο tablet της εταιρείας μέχρι σήμερα, το Samsung Galaxy Tab S3. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την παρουσίαση είχαμε και ένα μεγάλο leak.

Σύμφωνα με το leak, το Samsung Galaxy Tab S3 θα έχει Super AMOLED 7.9 ιντσών οθόνη, ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το περσινό Galaxy Tab S2, ωστόσο σαν σύνολο το νέο tablet θα είναι ελάχιστα πιο παχύ και λίγο βαρύτερο.

Η μεγάλη διαφορά όμως βρίσκεται στο γεγονός ότι το Samsung Galaxy Tab S3 θα έρχεται με built-in S Pen και μαγνητικό πληκτρολόγιο, πράγμα που θα το κάνει ιδανικό για κάποιον που θέλει να αντικαταστήσει το laptop του με ένα tablet.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το leak, η Super AMOLED οθόνη θα έχει ανάλυση 2048×1536, 4:3 αναλογία και υποστήριξη HDR για ζωντανότερα χρώματα. Θα τρέχει Android 7.0 Nougat με το Grace UI. Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 820, 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης.

Το Samsung Galaxy Tab S3 θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα quad ηχείων, τα οποία θα κάνουν την εμπειρία χρήσης ξεχωριστή. Σύμφωνα με τις φήμες, τα ηχεία θα είναι από την AKG, πράγμα το οποίο σημαίνει αρκετά καλή ποιότητα.

Τέλος, η μπαταρία του θα είναι λίγο μεγαλύτερη από το προηγούμενης γενιάς, ενώ θα υποστηρίζει Adaptive Fast Charge για πιο γρήγορη φόρτιση.

Το Techblog βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει την επίσημη ανακοίνωση. Μείνετε συνοντονισμένοι.

Πηγή: Techblog


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας