Survivor: Τι παίζει με Αγγελόπουλο και Βαλαβάνη;

Η αλήθεια είναι πως πολλά ακούγονται για τους παίκτες του Survivor και τις μεταξύ τους σχέσεις. Άλλα ισχύουν, άλλα όχι, άλλα διογκώνονται στο βωμό του ντόρου. Άλλωστε, μιλάμε για ένα show το οποίο κάνει θραύση και το παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τελευταία έχει αναπτυχθεί μια φήμη ότι ο δάσκαλος θαλάσσιου σκι και πρώην στόπερ της Ρόδου και του Εθνικού Αστέρα, Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει έρθει πιο κοντά με την αθλητικογράφο, Ευριδίκη Βαλαβάνη. Μάλιστα, υπάρχει και ένα βίντεο που έχει φτιαχτεί, το οποίο δείχνει τη μεταξύ τους "οικειότητα", αν και η αλήθεια είναι πως ουδέποτε έχουν μείνει οι δυο τους στην παραλία, με βάση τα όσα έχουν παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό.

Πάντως, ακούγεται εντόνως ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλία ανάμεσά τους και μάλιστα στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία με τους δυο και από κάτω ως λεζάντα, γράφτηκε το εξής: "Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!".

Λίγο αργότερα κατέβηκε και ουδείς ξέρει γιατί. Ήθελαν απλά να δημιουργήσουν ντόρο και συζήτηση και από την στιγμή που πέτυχαν τον σκοπό τους, αποφάσισαν να το κατεβάσουν ή αποκαλύφθηκε κάτι που δεν έπρεπε; Το μέλλον θα δείξει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ:

 

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!