Το «αντίο» του τραγικού πατέρα στην γυναίκα του και το παιδί του (vid)

Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του Υπάτιου Πατμάνογλου στο Facebook μετά το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας, όπου ο γιος του και η γυναίκα του βρήκαν το θάνατο.

«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω», με αυτές τις λέξεις αποχαιρετά τη γυναίκα και το 3χρονο παιδί του ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου.

γφδφ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει, ενώ η γυναίκα και ο 3χρονος γιος του ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο διαλύθηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος γνωστού επιχειρηματία, που επίσης έχασε τη ζωή του μαζί με τον 24χρονο συνοδηγό του.

Κατάθεση στην Αστυνομία δεν έχει δώσει ακόμα ο πατέρας, καθώς οι Αρχές σεβόμενες την κατάστασή του δεν θέλουν να τον πιέσουν.

«Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία»

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος, που είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν μία Porsche που οδηγούσε ένας 24χρονος, γιος γνωστού επιχειρηματία, έχασε τον έλεγχο.

«Έφταιγε δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ξέρει και αυτού» είπε ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλώντας στο «Ε».

«Βγήκα έξω και έψαχνα να βρω τη γυναίκα μου» ανέφερε. «Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία» σημείωσε.

«Ψάχνω να βρω τι έγινε και βλέπω μία Porsche στα χωράφια» σημείωσε.

Μάλιστα ο ίδιος έδωσε «συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού», τονίζοντας ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό. «Το είδα ένα νεαρό παιδί, νεκρό μπροστά μου» είπε.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι πήγαινε γρήγορα το αυτοκίνητο και μάλιστα είπε ότι σταμάτησε ένα γρήγορο αυτοκίνητα λίγα δευτερόλεπτα μετά και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι. Ο ίδιος είπε ότι πιθανολογεί ότι έκανε κόντρες η Porsche με ένα AUDI R8. «Έκλαιγε το παιδί, μπορεί να ήταν φίλοι» σημείωσε.

Ο ίδιος επεσήμανε ακόμη ότι σκέφτηκε να σβήσει τη φωτιά αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μπουρλότο όλο» είπε.

Στο μεταξύ να δώσουν απαντήσεις για την τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας επιχειρούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας αναζητούν την αιτία για την οποία ο 24χρονος οδηγός της Porsche, γιος του γνωστού επιχειρηματία της εταιρίας παιχνιδιών,, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να μπει στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο ύψος του Υπατου Θήβας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο οικογένειας μάρκας Honda Civic. Ο 24χρονος οδηγός της Porsche απανθρακώθηκε, ο 24χρονος συνοδηγός (φίλος του) διαμελίστηκε, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο παιδί της που βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο σε ασφαλή θέση Honda Civic.

Σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί απεικονίζεται ένα αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο της σύγκρουσης 12 δευτερόλεπτα μετά το τραγικό περιστατικό. Οι Αρχές θα αναζητήσουν τον οδηγό για να του πάρουν κατάθεση, καθώς θεωρούν ότι πιθανότατα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Porsche πριν εισέλθει σε πλάγια θέση εκτός ελέγχου στο μοιραίο πάρκινγκ. Οπως προκύπτει από τις έρευνες, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το τελευταίο που δέχθηκε προσπέραση από την Porsche.

Πηγή newsbeast.gr

 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!