Γεωργιάδης: Κίνδυνος να έρθουν 200.000 πρόσφυγες λόγω της κρίσης ΕΕ-Τουρκίας

Τον κίνδυνο να φτάσουν στα ελληνικά νησιά 200.000 πρόσφυγες, εάν συνεχιστεί η κρίση Ευρωπαϊκής Ενωσης-Τουρκίας, επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως το σπάσιμο της συμφωνίας από την πλευρά της Αγκυρας, με αποτέλεσμα τη μαζική εισροή προσφύγων, θα τινάξει την ελληνική οικονομία στον αέρα.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, στην οποία η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 17 ποσοστιαίες μονάδες, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «και με αυτή τη δημοσκόπηση πείθεται ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρέπει να κάνει εκλογές και να κλείσει την αξιολόγηση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι καθυστερεί», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Αν έχει αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να μείνει πρωθυπουργός, που εγώ πιστεύω ότι το έχει αποφασίσει, πρέπει να κλείσει αμέσως την αξιολόγηση».

Οσον αφορά την αύξηση της έκτακτης ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ μέσω του ELA, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως αυτό αποδεικνύει ότι η οικονομία αρχίζει να «στρίβει προς τα κάτω».

«Αυτό σημαίνει ότι οι πιστωτές θα ζητούν μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!