Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Αγώνας Δρόμου στο Πανόραμα - Panorama Charity Fun Run



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θεσσαλονίκη 18 Μαρτίου 2017


Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 3ΟΣ Αγώνας Δρόμου στο Πανόραμα , το Panorama Charity Fun Run, με τη  συμμετοχή πλήθους κόσμου. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Σύλλογο ΛΑΜΨΗ και ΑΝΤΗΡΙΔΑ. Είναι μία συνδιοργάνωση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του ΣΕΓΑΣ και του Αθλητικού Συλλόγου Λέοντες Πανοράματος. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαδρομή των 2km, 5km ή των 10km με εκκίνηση τα Πλατανάκια και τερματισμό το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος.
Η Ανατολή Κωνσταντινίδου Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής της ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκη συμμετείχε στον Αγώνα για τρίτη συνεχή χρονιά  τρέχοντας για καλό σκοπό όπως είναι το σύνθημα θέλοντας να μεταφέρει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο μας και τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες μέσω εθελοντικών δράσεων πρωτοβουλιών.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!