Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκροί εντοπίστηκαν και οι 3 ψαράδες που αγνοούνταν

Νεκρός βρέθηκε και ο τρίτος ψαράς που αγνοούνταν στη Ρόδο. Νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί νεκροί και περισυλλέγησαν οι υπόλοιποι δύο ψαράδες που αγνοούνταν.

Λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί κατεστραμμένη η βάρκα στην οποία επέβαιναν οι ψαράδες, στην περιοχή Πρασονήσι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, οι τρεις ψαράδες που επέβαιναν σε βάρκα μήκους 4 μέτρων, επικοινώνησαν μέσω κινητού τηλεφώνου με συγγενικά τους πρόσωπα και ζήτησαν βοήθεια, καθώς η βάρκα τους παρουσίαζε πρόβλημα στα ανοικτά του ακρωτηρίου Πρασονήσι.

Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές, και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο διεξάγει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε επίσης και έκτακτο σήμα αναζήτησης των δύο ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αρχικά εντοπίστηκε η λέμβος κομματιασμένη και ακολούθως οι τρεις σωροί των ανδρών, ηλικίας 64, 67 και 72 ετών, όπου όπως αναφέρουν τοπικά μέσα της Ρόδου, ήταν κάτοικοι του Πρασονησίου.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!