Το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου τιμά την Παγκόσμια ημέρα ποίησης

Το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου τιμά την Παγκόσμια ημέρα ποίησης

Στις 21 Μαρτίου 2017 η ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας του σχολείου μας, θέλοντας να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα της ποίησης, στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης  στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3 παρουσίασε στη ζωντανή εκπομπή «Καθημερινά και απλά»  ένα βίντεο  που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό.
 Επιπλέον, τόσο οι υπεύθυνες καθηγήτριες όσο και οι μαθητές του προγράμματος απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων  και πρόβαλλαν τις δράσεις του σχολείου μας.
Πιο αναλυτικά η ομάδα της εφημερίδας  μας δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο στους Θεσσαλονικείς ποιητές  ποιήματα των οποίων διάβασαν  οι μαθητές που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Καθώς η Παγκόσμια ημέρα ποίησης συμπίπτει με την εαρινή ισημερία επιλέχθηκε ως σκηνικό για την ανάγνωση των ποιημάτων η Λίμνη του Ωραιοκάστρου, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Την ευθύνη για τη βιντεοσκόπηση είχε η κ. Μπίσκα Λίτσα, καθηγήτρια πληροφορικής.
Το αφιέρωμα επιμελήθηκαν η Εμμανουηλίδου Τριάδα και Λαζαρίδου Έρνα, υπεύθυνες του προγράμματος.
Δείτε το βίντεο από την εργασία των μαθητών.   http://3gym-oraiok.thess.sch.gr/joomla/ 
     O Δ/ΝΤΗΣ


Νικόλαος Γ. Νταμπαλής
   Μαθηματικός  ΠΕ03








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!